Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline

Werken aan beter worden is ook papierwerk

Administratief en secretarieel

Met bijna 14.000 medewerkers is Erasmus MC het grootste medisch centrum van Nederland. Elk jaar leiden we zo'n 3.500 studenten op en behandelen 200.000 patienten. We leveren een belangrijke bijdrage aan de gezondheidszorg in de regio, in Nederland én internationaal. Maar we kunnen alleen de beste zorg leveren met de beste administratieve en secretariele ondersteuning. Is dat een uitdaging voor jou?

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures
Erasmus MC

Platform TOPS

Binnen het platform TOPS delen secretaresses in het Erasmus MC kennis en ervaring met elkaar. Door ontwikkelingen te volgen kan er ingespeeld worden op veranderingen en voordeel gedaan worden met bijvoorbeeld verbeterde technologie zoals handige apps, technieken en taalontwikkelingen. Maar ook door het uitwisselen van tips & trics die de verwerking van de informatiestromen efficiënter maken. Regelmatig worden er interessante workshops en activiteiten georganiseerd.