Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

MBB Zomerfestival

Voor iedereen die meer wilt weten over het werk op de Radiotherapie en de Radiologie & Nucleaire Geneeskunde

Zaterdag 1 juli

10.00 - 14.00 uur 

Schrijf je in

Ontdek ons vak

Op zaterdag 1 juli openen wij onze deuren voor MBB’ers (in spe) tijdens het MBB Zomerfestival. Ben je nog in opleiding en wil je alvast een kijkje in onze keuken nemen? Of heb je je diploma al op zak en ben je benieuwd naar wat het werk hier zo bijzonder maakt? We laten het je graag zien!

Zomermarkt

Met een ijskoud sapje in je hand wandel je langs de kraam van de CT. Even een pitstop bij de collega’s van de Interventieradiologie. En door naar de lineaire versneller. Onze collega’s vertellen je alles over hun werk op de afdelingen Radiotherapie en Radiologie in het Erasmus MC.

Kijkje backstage

Je kunt je inschrijven voor een kijkje backstage. We leiden je o.a. rond langs de Ethos, de nieuwste aanwinst op de Radiotherapie. En de modaliteiten van de Radiologie, zoals de EOS.

Genoeg gewandeld? Schrijf je dan in voor een van de colleges. Zo spijker jij je kennis bij over de Kinderradiologie, Photon Counting CT of the highlights van de Radiotherapie. We zijn van alle (zomer)markten thuis!

Schrijf je nu in

Het MBB zomerfestival bestaat uit 4 tijdsblokken. Je kunt je voor elk tijdsblok inschrijven voor een andere activiteit. Je ontvangt enkele dagen van tevoren een bevestiging per mail met de nodige informatie.

Schrijf je nu in

Nu al meer weten over het werk als MBB'er?

Ontdek het werk als Radiodiagnostisch en Radiotherapeutisch laborant bij het Erasmus MC

Lees meer