Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
seh, erasmus mc

Rondje SEH

Speciaal voor (bijna) SEH verpleegkundigen en Medisch Hulpverleners 

Zaterdag 18 maart

10.00 – 12.00 uur

Ontdek de SEH

Ben jij (bijna) SEH verpleegkundige of Medisch Hulpverlener? Wil jij aan de slag op de SEH van het Erasmus MC, maar wil je eerst nog even rustig rondkijken en ontdekken of dit iets voor jou is? Dat kan, tijdens ons Rondje SEH op zaterdag 18 maart. Neem een kijkje op het helikopterdek, volg de route van het Mobiel Medisch Team (MMT) naar de SEH en ontdek hoe de opvang van een neuro-trauma en een acuut ziek kind in z'n werk gaat. 

Doe zelf mee

Voor het eerst krijg jij een uniek kijkje achter de schermen op onze level-1 SEH. Van de traumakamers tot de Acuut Kort Verblijf Unit en van de decontanimatie-unit voor patiënten met besmettingsgevaar tot behandelkamers speciaal voor kinderen. Niets blijft geheim. 

Ook laten we je live zien hoe een groot neuro-trauma wordt opgevangen. En natuurlijk mag je ook zelf meedoen met de nagebootste casus. 

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Houd onze website in de gaten voor toekomstige events. 

Maak kennis met onze SEH

Renske vertelt over haar werk

Maak kennis met onze SEH

/