Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Verpleegkundige Elektrofysiologie

Als verpleegkundige Elektrofysiologie sta je patiënten bij tijdens het opsporen en oplossen van hartritmestoornissen. Specialistisch werk waarbij je een onmisbaar onderdeel bent van de zorg voor de patiënt én diens behandeling. Van voorbereiding en voorlichting tot het assisteren van de elektrofysioloog en het monitoren van vitale functies tijdens de behandeling in de unieke magneetnavigatiekamer. Geen dag is hetzelfde.

Gerust stellen

Met behulp van geavanceerde behandelmethoden en moderne beeldvormende technieken behandelen we ritme- en geleidingsstoornissen door het uitvoeren van ablaties en het implanteren van pacemakers en ICD’s. Patiënten zijn veelal wakker tijdens de behandeling en dat is vaak spannend. Jij begeleidt patiënten en probeert hen gerust te stellen. Patiënten moet op jou kunnen rekenen. Jij maakt het verschil.

Kijk mee op de afdeling Elektrofysiologie

Jolanda vertelt over haar werk

Kijk mee op de afdeling Elektrofysiologie

/

Top van cardiologische zorg

De unit Elektrofysiologie staat nationaal en internationaal bekend om haar onderzoek naar en behandeling van hart- en vaatziekten in een hightech omgeving. Er zijn twee behandelkamers voorzien van de modernste beeldvormende technieken. Tevens is er een magneetnavigatiekamer, waar we door magneetveld gestuurde katheter manipulaties doen. In Nederland zijn er slechts twee van deze magneetkamers. Je werkt bij Erasmus MC bij de Nederlandse top van de cardiologische zorg.

Als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures?

Maak een job alert aan. Nieuwe vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel sturen we je per e-mail toe. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Stel een job alert in
“Als een patiënt super zenuwachtig binnenkomt en na afloop zegt 'bedankt, het was gezellig', dan heb ik een topdag!”

Jolanda van Woerkom, verpleegkundige Elektrofysiologie

Meer weten of een dagje meelopen?

"Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over het werken als verpleegkundige Elektrofysiologie? Neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over." - Steffanie Klosinski, teamleider Elektrofysiologie

T: 06 183 504 51
E: s.klosinski@erasmusmc.nl