Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline

Wat bieden wij je?

Erasmus MC Top Employer

Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Niet voor niets mogen we ons Top Employer noemen en scoren we in onderzoeken naar werknemerstevredenheid hoger dan andere universitaire medische centra. Kom je bij ons werken, dan krijg je veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

CAO Universitair Medische Centra

Voor al onze medewerkers geldt de CAO Universitair Medische Centra. Je kunt er dus zeker van zijn dat er goede afspraken zijn over de geldende arbeidsvoorwaarden. Omdat ieder mens anders is, bieden we je daarnaast de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw individuele behoeften. De handige CAO App geeft je snel inzicht in de cao voor Universitaire Medische Centra. Klik hier voor de iOS applicatie en klik hier voor de Android versie.

Het CAO-akkoord voor 2018 - 2020 wordt op dit moment nader uitgewerkt in een nieuwe CAO. Lees hier welke afspraken er gemaakt zijn voor de komende jaren. 

Salaris

Je kunt rekenen op een prima salaris. Voor alle functies zijn salarisschalen vastgesteld en geldt een minimum en maximum bedrag. Op basis van jouw opleiding en werkervaring maken we afspraken over de hoogte van het salaris.

Toeslagen

Elk jaar in mei krijg je een vakantietoeslag van 8%. En in november krijg je al een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Pensioen

Erasmus MC is aangesloten bij pensioenfonds ABP. Wij betalen ongeveer 2/3 van je maandelijkse pensioenpremie, jij betaalt het resterende deel.

Ontwikkelmogelijkheden

We helpen je om beter te worden in je vak. We geven je alle mogelijkheden om je bij te scholen in je huidige functie, maar ook om te leren voor toekomstige functies. Samen met jou maken we afspraken over welke opleidingen je volgt en welke kosten worden vergoed. Bij onze loopbaanadviseurs kun je terecht voor advies en begeleiding. Voor toptalenten hebben we verschillende Management Development programma's ontwikkeld. Krachtige en inspirerende leidinggevenden zijn immers van vitaal belang voor de organisatie.

Loopbaanontwikkeling

We vinden het belangrijk dat je je kunt doorontwikkelen bij Erasmus MC. Onze loopbaanadviseurs kunnen je helpen bij een volgende stap in je carrière.

Afbeelding

Bijzondere voordelen voor werknemers

  • Een lekke band? Onze fietsenmakers helpen je graag

  • Een polikliniek fysiotherapie voor medewerkers

  • Profiteer van collectiviteitskortingen op bijvoorbeeld een zorg- en een arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • Reiskostenvergoeding op maat

  • Verschillende actieve verenigingen en netwerken