Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
Sophia
OK
Seh
Cardiologie

Werken bij Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We zien dat er van alles beter kan. Want goede zorg is nooit af. Gelukkig is stilzitten niet aan ons besteed. Er is genoeg te doen. In het lab en in de schoolbanken. Met toponderzoek en innovaties, maar juist ook aan bed waar we de beste zorg voor onze patiënten leveren. Met slimme oplossingen en ideeën. En vooral door het gewoon te doen. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Het begint met doen.

Meewerken aan de zorg van de toekomst

Het begint met doen

Meewerken aan de zorg van de toekomst

/

Wij zijn het Erasmus MC

Geworteld in Rotterdam, wereldstad en thuishaven. Met mensen vanuit alle windstreken, culturen, talen en gezichten. Daar klopt ons hart als nooit tevoren. Want Rotterdam is een stad van iedereen. Hier werken wij, medewerkers, vrijwilligers en studenten, elke dag met toewijding en passie aan alles waar het Erasmus MC voor staat: een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs.

Lees meer

MBB Carrièredag, Radiotherapie en Radiologie & Nucleaire geneeskunde

MBB Carrièredag

Op zaterdag 6 juli openen wij onze deuren voor MBB’ers (in spe) tijdens de MBB Carrièredag. Ben je nog in opleiding en wil je alvast een kijkje in onze keuken nemen? Of heb je je diploma al op zak? Meld je nu aan en ontdek jouw mogelijkheden!

Meld je aan!
Koffie Kwartiertje, verpleegkundige

Koffie Kwartiertje

Wil jij als verpleegkundige aan de slag bij het Erasmus MC? Maar weet je nog niet precies welk specialisme het best bij jou past? Onze recruiters denken graag met je mee tijdens een online Koffie Kwartiertje.

Aanmelden

Waarom het Erasmus MC?

We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland, wij zijn het Erasmus MC. 

Meer over het Erasmus MC