Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
Collega's in technische ruimte Erasmus MC

Vastgoed en techniek

In ons state-of-the-art gebouw van 474.863 m² leveren onze technische collega’s een essentiële bijdrage. Zij zorgen ervoor dat het Erasmus MC voorzien is van stroom, dat storingen worden opgelost, waterinstallaties hun werk doen en het gebouw veilig én toekomstbestendig is. Zonder vastgoed en techniek geen zorg, onderzoek en onderwijs.

Zonder techniek, geen zorg

Ontdek de wereld van Vastgoed

Zonder techniek, geen zorg

/

Technische uitdagingen

Met een oppervlak van meer dan 73 voetbalvelden aan techniek, 20.000 storingen per jaar, maar liefst 17 km aan buizenpost en net zoveel stroomverbruik als de gemeente Barendrecht, zijn de technische uitdagingen in het Erasmus MC groot. De combinatie van splinternieuwe tot oude technische installaties zorgt ervoor dat het nooit saai is. We hebben volop mogelijkheden voor technische professionals die willen bijdragen aan nog betere, innovatievere en duurzame zorg. 

Zorgen dat de zorg blijft draaien

Onmisbaar in het Erasmus MC

Zorgen dat de zorg blijft draaien

/

Jouw werkplek

Van een lek in een bouwkundige installatie, een reparatie op de operatiekamer tot de opening van een nieuw hightech virologisch lab. Jouw werkplek bevindt zich door het hele Erasmus MC. Zo kom je makkelijk aan de 10.000 stappen per dag. Scheelt weer een abonnement op de sportschool.

Meebouwen aan de toekomst

We zorgen niet alleen dat het ziekenhuis blijft draaien, maar ook dat het Erasmus MC toekomstbestendig en duurzaam is. Als technisch projectleider werk jij mee aan het realiseren van bijzondere of complexe verbouw- of nieuwbouwprojecten. Zoals de Erasmus MC Campus, de renovatie van het Sophia Kinderziekenhuis en het faculteitsgebouw. Samen vormt dit het Erasmus MC Masterplan. 

Toekomstbestendig Erasmus MC

Patrick en Christel vertellen erover

Toekomstbestendig Erasmus MC

/

Eigen buddy

Als nieuwe collega heb je door de grote oppervlakte en de vele technische uitdagingen best wat tijd nodig om ons ziekenhuis goed te leren kennen. Die tijd krijg je ook. Er staat altijd een buddy voor je klaar die al jouw vragen kan beantwoorden.

Verder groeien

Ben je na een tijdje toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden regelmatig cursussen en trainingen, zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen in jouw vakgebied.

Erasmus MC campus tekening

Eerste technische UMC van Nederland

We willen het eerste technische UMC van Nederland zijn. Als technische collega speel jij hier natuurlijk een belangrijke rol in. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met de TU Delft binnen de nieuwe Erasmus MC Campus. Een levendige plek waar gezondheidszorg, technologie en ondernemerschap samenkomen en ruimte vinden in (nieuwe) gebouwen.

Lees meer

Meer weten?

"Bel me gerust of stuur een WhatsApp als je meer wil weten over het werken in een technische functie bij Erasmus MC." - Rodger Takken, recruiter

T: 06 31 01 63 10
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Rodger een WhatsApp
Rodger Erasmus MC