Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Verpleegkundige bij het Sophia Kinderziekenhuis

Bij het Sophia Kinderziekenhuis verlenen we topzorg aan zieke kinderen en obstetrische patiënten en zijn we continu bezig om de zorg te verbeteren. Door onderzoek te verrichten, door nieuwe behandelmethodes en medicijnen te ontwikkelen en door zorgprofessionals op te leiden voor de toekomst. Haal alles uit je vak bij het Sophia Kinderziekenhuis. 

Werk dat je niet koud laat

Je toekomstige collega's vertellen over hun ervaringen

Werk dat je niet koud laat

/

De leukste zorg

Om de speciale patiënten in het Sophia Kinderziekenhuis de allerbeste zorg te geven, hebben we niet alleen het breedste scala aan kinderspecialisten in huis, maar ondernemen we ook van alles om hun situatie aangenamer te maken. Ouders mogen er altijd zijn. We hebben ons eigen Sophia TV en er is regelmatig leuk bezoek. Bijvoorbeeld van de Feyenoord-selectie.

Welkom bij Sophia!

Een kijkje in Nederlands oudste kinderziekenhuis

Welkom bij Sophia!

/

Multidisciplinair

Bij het Sophia Kinderziekenhuis werk je meer dan ergens anders samen in multidisciplinaire teams. Jouw rol als verpleegkundige is vanzelfsprekend even belangrijk als die van de specialisten, paramedici, ouders en verzorgers.

Beter worden in je vak

Wie zijn kennis wil verdiepen of verbreden, is bij het Sophia Kinderziekenhuis aan het goede adres. Om de allerbeste zorg te kunnen leveren, volg je regelmatig cursussen en trainingen. Bijna dagelijks is er een klinische les. En wil je meer uit je carrière halen, dan zijn er legio mogelijkheden. Kansen om onderzoek te doen, vervolgstudies tot bijvoorbeeld verpleegkundig specialist, en vele cursussen.

Meer weten of dagje meelopen?

"Wil je meer weten of een dagje meelopen met één van de teams? Bel me gerust of stuur een WhatsApp, dan bespreken we de mogelijkheden met elkaar." - Roel Verheggen, recruiter

T: 0650162687
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Roel een WhatsApp
Roel, recruiter Erasmus MC