Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline

Waarom het Erasmus MC?

Erasmus MC is het nummer 1 universitair medisch centrum van Nederland. Hier vindt baanbrekend onderzoek plaats, behandelen we patiënten met een complexe zorgvraag en leiden we zorgprofessionals op voor de zorgverlening van morgen. We ontrafelden het SARS-virus en voerden de eerste beenmergtransplantatie van Nederland uit. Zware traumapatiënten uit de hele regio worden hier binnengebracht voor levensreddende ingrepen. Hier helpen we patiënten die in andere ziekenhuizen zijn uitbehandeld en voeren we met regelmaat long- of harttransplantaties uit. Niet voor niets scoort ons academisch ziekenhuis in veel rijtjes bij de absolute wereldtop.

Welkom in onze wereld

Wij zijn denkers die doen

Welkom in onze wereld

/

Dit onderscheidt het Erasmus MC

sfeerbeeld- ecmo

Bijzondere ziektebeelden zijn aan de orde van de dag

Door ons omvangrijke verzorgingsgebied hebben wij een grote diversiteit aan patiënten en ziektebeelden. Wat bij andere medische centra een uitzondering is of een bijzondere zorgvraag, is bij ons aan de orde van de dag.

Wij werken met de nieuwste inzichten en technieken én ontwikkelen deze zelf

Wij stimuleren onze medewerkers om vérder te gaan, om te excelleren. Dat doen we door ze ruimte én verantwoordelijkheid te geven. Wij streven naar vrijheid van ideeën binnen de kaders die we met elkaar afspreken.

We helpen de gezondheidszorg vooruit

Wij leggen verbindingen tussen medische en andere disciplines en werken samen met nationale en internationale zorginstellingen en instanties.

Ons onderzoek behoort tot de internationale top

Ons onderzoek levert niet alleen een grote bijdrage aan de kwaliteit van gezondheid, maar ook oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en meer bedrijvigheid en economische welvaart.

Nieuwbouw Erasmus MC

Het ziekenhuis van de toekomst

Erasmus MC is het grootste van de acht Nederlandse universitaire ziekenhuizen. Een medisch centrum waar alles in dienst staat van excellente zorg. Daarbij past ook een state-of-the-art gebouw met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Een prachtige werkomgeving die innovaties, excellente zorg en samenwerking faciliteert en stimuleert.

Lees meer

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

In welke functie je ook werkt bij Erasmus MC: iedereen draagt bij aan de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. Benieuwd of één van onze functies bij jou past? Bekijk de openstaande vacatures eens.

Naar de vacatures