Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
Medewerkers Erasmus MC in gesprek

HRM

Het Erasmus MC is niet alleen de grootste zorgorganisatie, maar ook een van de grootste werkgevers van Nederland. Ruim 15.000 medewerkers van meer dan 90 verschillende nationaliteiten spannen zich dagelijks in voor excellente zorg. Onze mensen zijn bevlogen, betrokken en tevreden. Onder meer omdat het Erasmus MC hen veel mogelijkheden biedt. Human Resources wil dat niet alleen zo houden, we willen dit nog verder verbeteren. 

HR ambities

We willen in alle opzichten een plezierige en veilige plek bieden om te werken en te studeren. Dat begint met wederzijdse aandacht voor elkaar en voor ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers. En voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het werk.

Dit komt tot uitdrukking in onze 4 HR ambities:

 • Aantrekkelijke werkgever 

  Een organisatie met interessant, betekenisvol en inspirerend werk waar mensen graag willen werken.
 • Vooruitstrevende werkgever

  Een organisatie waar talentontwikkeling centraal staat, waar de zorg van de toekomst wordt gemaakt en waar wordt gewerkt met de nieuwste technieken.
 • Betrouwbare werkgever 

  Een organisatie waar inclusiviteit en diversiteit vanzelfsprekend zijn. We gaan respectvol met elkaar om en komen onze afspraken na.
 • Gezonde werkgever 

  Een organisatie waar veilige werkomstandigheden en gezond leven de norm zijn. Met vitale, breed inzetbare en wendbare medewerkers als resultaat.
Erasmus MC

Persoonsgerichte aandacht

In het Erasmus MC doet iedereen ertoe. We zijn een plezierige en in alle opzichten veilige plek om te werken en te studeren. Dat begint met wederzijdse aandacht voor elkaar en voor ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid van collega’s. En voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het werk.

Meer weten?

"Bel me gerust of stuur een WhatsApp als je meer wil weten over het werken in een HRM functie bij Erasmus MC." - Donja Grootscholten, recruiter

T: +316 29 63 35 97
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Donja een WhatsApp
Donja Grootscholten