Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Onderwijsfuncties

De zorgprofessionals van morgen krijgen vandaag onderwijs in het Erasmus MC. Onderscheidend toponderwijs dat ambitieuze, nieuwsgierige en getalenteerde studenten aanspreekt, en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen, is voor ons vanzelfsprekend. Als opleider of docent lever je een cruciale bijdrage aan excellente zorg in Erasmus MC en aan de professionele ontwikkeling van schoolverlaters en zorgprofessionals.

 

Erasmus MC-Sophia

Expertisecentrum Ziek & Onderwijs

Het Expertisecentrum Ziek en Onderwijs kent voor Nederland een unieke vorm: het is een samenwerkingsverband van de Educatieve Voorziening van het Erasmus MC-Sophia en het Centrum Educatieve Dienstverlening (CED) in Rotterdam. Samen zorgen wij voor onderwijs aan zieke kinderen in de meest brede zin van het woord. Op school, thuis of in het ziekenhuis. Er worden jaarlijks 550 zieke kinderen begeleid.

Meer weten over het werken in een onderwijsfunctie?

"Bel me gerust of stuur een WhatsApp. Ik vertel je er graag meer over." - Donja Grootscholten, recruiter

T: +316 29 63 35 97
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Donja een WhatsApp
Donja Grootscholten