Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline

Werken aan beter worden is ervaringen opdoen én ervaringen schenken

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger bij Erasmus MC ben je van grote waarde. Jouw glimlach, jouw aandacht, jouw hulp bij het vinden van de weg zijn cruciaal voor onze patiënten. Je geeft patiënten een prettige ervaring en tegelijk doe je zelf unieke ervaringen op. Word onderdeel van ons team.

Ervaringen opdoen én ervaringen schenken

Gastvrouwen vertellen over hun vrijwilligerswerk

Ervaringen opdoen én ervaringen schenken

/

Het nieuwe Erasmus MC

Erasmus MC heeft een gloednieuw gebouw in gebruik genomen. En dat is voor iedereen wennen. Op verschillende locaties worden vrijwilligers ingezet. Om patiënten te helpen hun weg te vinden en de nieuwe aanmeldzuilen te gebruiken, of om ze in een wachtruimte te ontvangen. Jouw hulp is hard nodig. Lees meer over de verschillende locaties.

Word onderdeel van ons team

Als vrijwilliger bij Erasmus MC ben je van grote waarde. Jouw impact op de dag van onze patiënten en bezoekers is groot. Ben je enthousiast en wil je onderdeel van ons team worden? Bekijk de vacature en solliciteer.

Meer weten?

"Heb je vragen of wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij Erasmus MC? Neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over." - Hennie Buitenhuis, coördinator vrijwilligers

T: 06 248 836 12
E: vrijwilligers@erasmusmc.nl

Veelgestelde vragen
Erasmus MC

Healing environment

In het hart van de stad Rotterdam staat ons nieuwe ziekenhuis met veel ruimte voor groen. We hebben gekozen voor een ‘healing environment’. Dat betekent veel daglicht, groen en een warme, comfortabele inrichting. Een voorbeeld zijn onze daktuinen: een groene oase van 3.000 m2 waar patiënten, bezoekers en medewerkers even tot rust kunnen komen.

Lees meer over onze nieuwbouw

Word onderdeel van ons team

Als vrijwilliger bij Erasmus MC ben je van grote waarde. Jouw impact op de dag van onze patiënten en bezoekers is groot. Is dit iets voor jou? Bekijk onze vacature en solliciteer.

Naar de vacature