Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline

Werken aan beter worden is een teamprestatie

OK en anesthesie

Een operatie kan minuten kosten. Maar ook vele uren. Soms is de operatie het begin van een genezingsproces. Soms het sluitstuk van een behandeling. Voor de patiënt en voor het team op de OK is het bijna altijd het moment van de waarheid. Operatieassistenten en anesthesiemedewerkers spelen een cruciale rol in dit team. Iets voor jou?

Geen dag is hetzelfde

Op de OK van Erasmus MC is geen dag hetzelfde. Hier kom je ingrepen tegen die je in weinig andere ziekenhuizen ziet. Elk moment kan de planning omgegooid worden voor een patiënt in een acute situatie. Weliswaar ben je soms bij minder operaties dan in een perifeer ziekenhuis, maar de operaties zijn meestal wel diverser, complexer en uitdagender. Topzorg voor de patiënt gaat hier voor alles.

Grootste OK-complex van Nederland

Ons moderne en hightech OK-complex bestaat uit 36 operatiekamers, 5 interventiekamers en 1 innovatieve magneetkamer waar ablaties verricht worden. In Nederland zijn slechts 2 van deze innovatieve magneetkamers in gebruik.

Uniek werk in een uniek medisch centrum

Miranda vertelt je er meer over

Uniek werk in een uniek medisch centrum

/

Teamwork

Geen chirurg kan een operatie zelfstandig uitvoeren. Dat is werk voor een team. Het team bestaat uit meerdere personen en disciplines. Iedereen heeft zijn eigen taak en zijn eigen verantwoordelijkheid. Als operatieassistent of anesthesiemedewerker ben je meer dan de hulp van de specialist. Je bent een gewaardeerde collega. Een extra paar handen, oren en ogen. Een onmisbaar onderdeel van het team.

Samenwerken op de OK

Je hebt elkaar nodig

Samenwerken op de OK

/

Heftig werk

Helaas heeft niet elke operatie een goede afloop. Op zulke momenten heb je steun van je team. Daar tegenover staan talloze momenten waarop jouw team het leven van een patiënt redt of zorgt voor een betere levenskwaliteit. Daar gaat je hart sneller van kloppen.

Werk dat je bijblijft

Collega's aan het woord

Werk dat je bijblijft

/

Meer weten over werken op de OK?

"Vind je het lastig om op basis van een site te beslissen of het werken als operatieassistent of anesthesiemedewerker bij Erasmus MC iets voor je is? Heel logisch. Ik vertel je er graag meer over." - Robert Vossen, manager OK

T: 06 398 681 04
E: j.vossen@erasmusmc.nl

Stuur Robert een WhatsApp