Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Artsen

Nederlands grootste en meest toonaangevende medisch centrum staat in Rotterdam. Hier doen we elke dag baanbrekend werk. In onderzoek, onderwijs en zorg. We streven er niet alleen naar om patienten beter te maken. We willen de hele zorg verbeteren.

Patiënt als partner

Patiënten zijn onze waardevolle partners in alles wat we doen. We stimuleren hen mee te denken met de professionals over hun behandeling en de gewenste uitkomsten die het best passen bij hun leven. 

Verbeteren van gezondheid

Bij Erasmus MC voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor onze patiënten, maar ook voor de gezondheid van burgers in Rotterdam, en daarbuiten. Als universitair medisch centrum spelen we een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van ziekten en het verbeteren van gezondheid. 

Expertisecentra

Het ministerie van VWS heeft verschillende centra binnen het Erasmus MC erkend voor hun kennis en ervaring op het gebied van zeldzame aandoeningen. Deze bijzondere waardering kregen zij voor het leveren van topzorg en het uitvoeren van vernieuwend onderzoek voor kwetsbare patiënten met zeldzame aandoeningen. 

Naar de expertisecentra

Meer weten?

"Ben jij geregistreerd arts en benieuwd hoe het is om te werken bij het Erasmus MC? Neem vooral contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden." - Anouk van Rosmalen, recruiter

T: 06 311 350 71
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Anouk een WhatsApp
Anouk van Rosmalen, recruiter, Erasmus MC