Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Verpleging en verzorging

In het Erasmus MC werken zo'n 2.500 verpleegkundigen en verzorgenden. Zij werken verspreid over vele afdelingen en zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald aspect van de zorg. Wat ze echter allemaal gemeen hebben is de drive om het beste te halen uit zichzelf. En patiënten zo de allerbeste zorg te kunnen bieden.

Werk mee aan beter worden

Onze verpleegkundigen vertellen er meer over

Werk mee aan beter worden

/

Vind de plek die bij je past

Als verpleegkundige kun je bij veel specialismen in het Erasmus MC aan de slag. Weet je nog niet precies waar jouw interesse ligt of waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen? Tijdens het digitale Koffie Kwartiertje gaan we samen met jou gaan we op zoek naar de plek die het beste bij jou past en waar jij je ambities waar kunt maken. Iedere woensdag zit een van onze recruiter klaar om met je mee te denken.

Schrijf je nu in

Groeikansen

Wie verder wil komen in zijn vak, is bij Erasmus MC aan het goede adres. We specialiseren ons in derdelijnszorg. Dat betekent dat je als verpleegkundige de meest uitdagende ziektebeelden tegenkomt. Je werkt in een omgeving waar je snel leert, snel groeit, veel meemaakt, veel ervaring opdoet en waar elke dag een nieuwe uitdaging is. Om de allerbeste zorg te kunnen leveren, volg je regelmatig cursussen en trainingen. Er zijn legio mogelijkheden om je kennis te verbreden of te verdiepen. En er zijn altijd kansen om door te groeien naar een andere afdeling binnen Erasmus MC.

Aan de slag als:

Helpen de zorg te verbeteren

Als verpleegkundige gebruik je veel technische hulpmiddelen. Helaas zijn die niet altijd even slim ontworpen of ontbreekt het juiste hulpmiddel om je werk goed en veilig te kunnen doen. Waarschijnlijk denk je regelmatig: dat kan toch handiger? Bij Erasmus MC kun je zelf aan een oplossing werken. Onder de naam Create4Care hebben we een unieke, eigen studio waar studenten en technisch ontwerpers je helpen om slimme oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen. Zo kun je helpen de zorg te verbeteren. 

Lees meer over Create4Care

emc-hartslag

Nursefy: een podcast door én voor verpleegkundigen

In de nieuwe podcast Nursefy vertellen verpleegkundigen van het Erasmus MC over hun vak. Wat zijn de uitdagingen en kansen bij het werk in het grootste academische ziekenhuis van Nederland?

Luister mee

Een plek die bij jou past!

"Als verpleegkundige kun je bij veel specialismen in het Erasmus MC aan de slag. Graag ga ik samen met jou op zoek naar de plek die het beste bij jou en bij je ambities past. Heb je vragen? Bel me gerust of stuur een WhatsApp." Jeanette dos Santos Gomes, recruiter

T: 0650031007
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Jeanette een WhatsApp
Jeanette dos Santos Gomes, recruiter, Erasmus MC

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen: in zorg, onderwijs en onderzoek

Wij zijn geworteld in Rotterdam en werken in een prachtige state-of-the-art omgeving. Met toewijding en passie werken we aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Dit bereiken we met een verscheidenheid aan talent en kennis. We hechten aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen er mag zijn.

Lees meer over Erasmus MC