Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Management en Advies

In het Erasmus MC heb je te maken met vele uitdagingen. Hoe zorg je dat de strategische keuzes worden uitgevoerd? Hoe laat je mensen meer samenwerken? Hoe vind je de balans tussen het belang van je eigen eenheid en het grotere geheel? Het Erasmus MC is een continu veranderende en veeleisende omgeving, waar effectief leiderschap en deskundig advies voorwaardes zijn om alle ambities te halen.

Je leiderschapskwaliteiten verbeteren

Krachtige en inspirerende leidinggevenden zijn van vitaal belang zijn voor Erasmus MC. Op verschillende niveaus hebben we daarom leiderschapsprogramma's ontwikkeld om je te helpen om je werk beter uit te voeren. Ook voor specifieke onderwerpen, zoals gespreksvaardigheden of financieel management, zijn trainingen beschikbaar.

Beleid & advies

Hoe moet Erasmus MC omgaan met de beveiliging van patiëntgegevens? Hoe waarborgen we de privacy nu we steeds meer digitaal en online doen? Hoe richten we de zorgadministratie zo in dat we tegemoet komen aan nieuwe wetgeving en eisen van verzekeraars? Het aantal vraagstukken waar onze organisatie mee te maken heeft, is groot. Deskundigheid vanuit verschillende kennisgebieden is nodig om klaar te zijn voor de toekomst. Om te blijven excelleren in patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs.

Onze kernwaarden

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Daarvoor staan wij als Erasmus MC. Alle Erasmus MC'ers dragen hieraan bij, in welke functie dan ook. We doen ons werk vanuit de kernwaarden 'verantwoordelijk', 'verbindend' en 'ondernemend'.

Lees er meer over

Erasmus MC gebouw

Koers28: de toekomst begint met doen

Het Erasmus MC wil het verschil maken door zich in te zetten voor een gezonde samenleving. Dat doen we op de manier die ons kenmerkt: door gewoon te doen. In Koers28 maken we duidelijk welke ambities we hebben bij het verlenen van zorg aan onze patiënten, het geven van onderwijs en het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Naar Koers28

Meer weten?

"Bel me gerust of stuur een WhatsApp als je meer wil weten over het werken in een management- of adviesfunctie bij Erasmus MC." - Rodger Takken, recruiter

T: 06 310 163 10
E: werkenbij@erasmusmc.nl

Stuur Rodger een WhatsApp
Rodger Takken, Recruiter, Erasmus MC