Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
verpleegkundige flexibel werken

Flexibel werken

In elk ziekenhuis zijn er pieken in het werkaanbod. Doordat medewerkers met vakantie zijn, bijvoorbeeld. Dat geldt zeker voor een groot medisch centrum zoals Erasmus MC. Op zulke momenten hebben we verpleegkundigen nodig die op meerdere afdelingen ingezet kunnen worden. Verpleegkundigen die het leuk vinden om verder te kijken dan één specialisme.

Jezelf ontwikkelen

Wie flexibel werkt, ziet meer in het Erasmus MC. Meer collega's, meer patiënten, meer specialismen, en meer verschillende ziektebeelden en behandelingen. Dit geeft je de mogelijkheid om snel veel kennis en ervaring op te doen. Om je persoonlijk en vaktechnisch te ontwikkelen. Ben je net afgestudeerd, dan is dit een mooie kans om jezelf en het vak te ontdekken. Heb je meer ervaring, dan is het een ideale gelegenheid om je volgende stap te onderzoeken.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met onze consulenten van HR Inhuur Personeel en kom eens langs voor een oriënterend gesprek. 
Telefoon: 010 703 50 52 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail