Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Online Q&A-sessie: ben jij erbij? 28 september van 16:30 tot 18:00 uur

Online Q&A-sessie voor verpleegkundigen

Kan ik als verpleegkundige werken in het Erasmus MC zonder ziekenhuiservaring? Hoe is het om te werken op de Longgeneeskunde? Hoe word je ingewerkt als nieuwe collega? Wat zijn mijn carrièrekansen? Tijdens de online Q&A-sessie voor verpleegkundigen kom je alles te weten over het werken op de Longgeneeskunde, hét startpunt van jouw loopbaan bij Erasmus MC.

verpleegkundige longgeneeskunde, erasmus mc

Online Q&A-sessie

Maandag 28 september 

16:30u - 18:00u  

Terugkijken Online Q&A-sessie

 

Een uniek kijkje in de keuken

Verpleegkundigen Leanne en Ricardo geven antwoord op al jouw vragen en nemen je mee in hun ervaringen. Ze vertellen je meer over de complexe ziektebeelden die je tegenkomt op de longafdeling, wat hun grootste uitdagingen zijn en hoe zij het ervaren om te werken op een COVID+ afdeling. 

Teammanager Wilma vertelt je meer over wat je in huis moet hebben als verpleegkundige Longgeneeskunde en hoe je wordt begeleid als je op onze afdeling start. Een uniek kijkje in de keuken dus!

Nog geen ziekenhuiservaring?

Ben jij verpleegkundige en toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je net afgestudeerd en wil je graag in korte tijd veel ervaring opdoen? Dan is de Longgeneeskunde een mooie nieuwe uitdaging.

Werk je nu als verpleegkundige in een andere sector en heb je nog geen ziekenhuiservaring? Ook dan ben je van harte welkom! Een unieke kans om je verder te ontwikkelen als verpleegkundige in een academisch ziekenhuis.

verpleegkundige longgeneeskunde COVID

Rondje Long

Longtransplantaties, longoncologie & thoraxdrainages. Op de afdeling Longgeneeskunde zie je ziektebeelden die je ergens anders niet zo snel tegenkomt. Wil je meer weten over deze unieke leerunit? Ontdek jouw mogelijkheden op zaterdag 9 december tijdens het Rondje Long!

Lees verder