Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
IC, Erasmus MC, verpleegkundige

Werken in de acute zorg

Intensieve zorg na een harttransplantatie op de IC Hartbewaking, multitrauma's op de SEH en patiënten opvangen op de Recovery/PACU na een grote buikoperatie. Bij het Erasmus MC kun je als verpleegkundige in de acute zorg alle kanten op. Iedere dag biedt weer een nieuwe uitdaging. Iets voor jou? 

Leren in jouw tempo

In het Erasmus MC kom je ziektebeelden tegen die je ergens anders niet zo snel ziet. Dat zorgt natuurlijk voor een hoop uitdaging voor jou als verpleegkundige. Zijn we daarom op zoek naar collega's die alles al kunnen? Helemaal niet. We zijn vooral op zoek naar collega's die willen leren. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die je goed begeleidt, zodat je op jouw tempo kunt wennen aan je nieuwe werkomgeving en je verder kunt ontwikkelen. 

Kopje koffie?

'Ben jij verpleegkundige en wil je eens de sfeer komen proeven op één van onze acute afdelingen? Ik ga graag samen met jou op zoek naar de plek die het beste bij jou en bij je ambities past. Gewoon een keer een dagje meelopen? Ook dat kan! Stuur me een appje en we maken direct een afspraak.' - Cees van der Sluis

T: 0650008235
E: c.vandersluis@erasmusmc.nl

Stuur Cees een WhatsApp

Leer het vak bij ons

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en wil je graag een vervolgopleiding doen binnen de acute zorg? We hebben genoeg opleidingsmogelijkheden! Je volgt een op maat gemaakte opleiding op onze eigen Erasmus MC Academie en doet tegelijkertijd praktijkervaring op. Jouw eigen buddy neemt je mee in het reilen en zeilen van de afdeling en staat altijd klaar voor al jouw vragen. 

Veel doorgroeimogelijkheden

Saai wordt het werken in de acute zorg nooit. Toch wil je misschien eens op een andere afdeling kijken of een volgende stap maken. In het Erasmus MC zijn er genoeg kansen om je horizon te verbreden. Zo kun je bijvoorbeeld afwisselend werken op de IC en de SEH en kun je je werk bij het Erasmus MC combineren als reservist bij Defensie. Maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om onderzoek te doen of les te gaan geven. Bij ons kun je het werk doen dat jij het liefste doet. 

Acute as

Je bent onderdeel van dé acute as van het Erasmus MC waar we iedere dag tot het uiterste gaan. Samen werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de uitdagingen van morgen. Voor onze patiënten, maar ook voor onszelf. Wij zijn energieke doeners met lef en een gezonde dosis humor.