Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
apothekersassistent

Frontoffice

Bij de frontoffice werk je zelfstandig in een van de klinieken in het ziekenhuis, zoals bij het specialisme Neurologie of de Kinder-IC van het Sophia Kinderziekenhuis. Daar beoordeel je medicatie-opdrachten, signaleer je mogelijke interacties en bestel je geneesmiddelen. Je beantwoordt vragen van artsen, verpleegkundigen, patiënten en hun verzorgers. Je bent echt onderdeel van de zorg voor patiënten. Je werk is zo afwisselend als het academisch ziekenhuis zelf. En doordat je aan een klinische afdeling bent verbonden, doe je veel specialistische kennis op. Je leert elke dag.

De frontoffice van onze ziekenhuisapotheek

Kijk mee met het werk van Jantine

De frontoffice van onze ziekenhuisapotheek

/

Je leert het vak van de besten

Erasmus MC levert zorg op het hoogste niveau. De beste apothekers, artsen, verpleegkundigen en onderzoekers rekenen op jouw vakmanschap. En het kan zomaar gebeuren dat je handelingen moet verrichten die je op school niet of nauwelijks hebt meegekregen. Schrikt dit je af? Nergens voor nodig! We nemen ruim de tijd om je in te werken en helpen je om snel zelfstandig te kunnen werken. Ook als je het vak eenmaal onder de knie hebt, blijf je leren. Je komt hier nu eenmaal regelmatig nieuwe behandelingen en medicatie tegen. En wil je jouw vak op een hoger niveau uitoefenen? Dan is er de mogelijkheid om je te specialiseren.

Apotheek

Je kunt bij verschillende onderdelen van onze Apotheek aan de slag

Of je nu houdt van het precisiewerk in een LAF-kast of van het contact met patiënten, wij kunnen je de plaats bieden waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. Het Erasmus MC heeft een poliklinische apotheek en een ziekenhuisapotheek met een aparte ‘backoffice’ en ‘frontoffice’.

Ontdek al jouw mogelijkheden

Meer weten of persoonlijke rondleiding?

"Ben je apothekersassistent maar vind je het lastig om te beslissen welke plek binnen onze Apotheek het beste bij je past? Heel logisch. Neem contact met me op voor een persoonlijke rondleiding. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!" - Wassima Ajarai

T: 06 284 746 59
E: w.ajarai@erasmusmc.nl

Stuur Wassima een WhatsApp
apothekersassistent