Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Koffie Kwartiertje Apothekersassistenten

Is het werk als apothekersassistent binnen het Erasmus MC iets voor mij? Het antwoord op die vraag vinden we tijdens het Koffie Kwartiertje.

Kom kennismaken

Sta je het liefst aan de frontlinie op de verpleegafdelingen zelf? Of houd je je liever bezig met bereiden van medicatie of thuismedicatie? Tijdens het online koffie kwartiertje ontdekken we samen jouw mogelijkheden bij het Erasmus MC en kun je al je vragen stellen.

Schrijf je in

Tussen 26 september en 8 oktober staan recruiter Jerry en vraagbaak van de apotheek Wassima voor je klaar. Schrijf je van te voren in op één van de tijdsblokken via het inschrijfformulier. 

Je ontvangt een uitnodiging met daarin een Teams-link waarmee je kunt inloggen op het door jouw gekozen tijdstip. Zet jij de koffie vast klaar? Tot dan! 

Schrijf je in

Ontmoet Wassima

Wassima Ajarai, apotheek, Erasmus MC

Collega Wassima werkt bij de apotheek en vertelt je alles over de verschillende teams, locaties en werkzaamheden. Als iemand de juiste match weet te maken tussen jouw interesses en rol die daarbij past, is zij het! 

Ontmoet Jerry

Jerry, recruiter, Erasmus MC

Recruiter Jerry helpt je verder met alle praktische zaken over het werken bij Erasmus MC. Dagje meelopen? Vakantiegeld? De extraatjes als medewerker van het ziekenhuis? Jerry weet er alles van!

Meer weten over het werken als apothekersassistent?

In de apotheek werk je samen met collega’s uit alle afdelingen van het ziekenhuis. En met je directe collega’s. Het is een team vol mensen met verschillende achtergronden.

Lees verder