Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell
Erasmus MC
  • Gepubliceerd op 07-11-2019

Sandra Kersten (40) is SEH-verpleegkundige én IC-verpleegkundige bij het Erasmus MC. Iedere 3 maanden wisselt ze van afdeling. Wat Sandra betreft het beste van twee werelden: "Het nadenken en het puzzelen aan patiënten op de IC. En het snelle handelen en de diversiteit in patiënten op de Spoedeisende Hulp."Bekijk haar video waarin ze meer vertelt over deze combinatie en hoe het is om bij hét traumacentrum van de regio te werken.

Sandra Kersten

Spoedeisende Hulp en Intensive Care verpleegkundige

Sandra Kersten

/
“Dit is gewoon de leukste SEH. Je ziet hier de meeste dingen. Je zit in Rotterdam centrum, de mooiste stad van Nederland. We hebben een geweldig team. En het is héél divers.”
SEH Erasmus MC

Meer weten over het werken op de SEH van Erasmus MC?

De Spoedeisende Hulp van Erasmus MC lijkt in weinig op die van andere ziekenhuizen. Het is een level 1 SEH en hét traumacentrum voor de regio Zuid-West Nederland. Zowat elke dienst zie je de meest complexe, zware gevallen voorbijkomen. Multitraumapatiënten die je in andere ziekenhuizen mogelijk zelden of nooit tegenkomt.

Lees verder