Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook X linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden

Geïnspireerd door BN'ers in het ziekenhuis?

Bekende Nederlanders Richard Groenendijk, Isa Hoes, Monic Hendrickx en Olcay Gulsen lopen voor het nieuwe televisieprogramma BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden stage als verpleegkundige bij Erasmus MC. Zij leren het vak van onze verpleegkundigen en hebben ervaren hoe bijzonder het werken in de zorg is. Een uniek kijkje in onze keuken. Ben jij ook enthousiast geworden?

Diepe indruk

Elke BN'er loopt stage op een eigen afdeling. Richard rondde zijn indrukwekkende stage af op de Interne Oncologie en Isa was aanwezig bij de meest intieme momenten op de afdeling Verloskunde. Monic leerde meer over de Cardiologie en Olcay was erbij als patiënten uit de operatiekamer kwamen op de Recovery/PACU. Alle stages hebben diepe indruk gemaakt op de BN'ers en onze verpleegkundigen die hen hebben begeleid.

“Ik ben echt heel blij dat ik heb mogen ervaren hoe mooi en waardevol dit prachtige beroep is.”

Isa Hoes, stagiaire Verloskunde

Ook aan de slag bij Erasmus MC?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het werk van onze verpleegkundigen en de BN'ers? En wil jij ook graag aan de slag bij Erasmus MC? Maak hieronder een keuze en ontdek jouw mogelijkheden! 

Direct contact

Ben jij verpleegkundige of werkzaam op de OK en wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij Erasmus MC? We komen graag met je in contact. 

Bel mij terug

Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Vul contactformulier in

Of stuur ons Recruitment team een Whatsapp en stel al jouw vragen.

Stuur een WhatsApp 

Prachtige mogelijkheid

Het programma BN'ers in het ziekenhuis is opgenomen in een bijzondere tijd. Een weloverwogen beslissing, vertelt bestuursvoorzitter Ernst Kuipers: "Verpleegkundigen zijn hard nodig in de zorg. Een prachtige mogelijkheid om via dit programma een breed publiek kennis te laten maken met alle aspecten en uitdagingen van dit mooie vak bij Erasmus MC. Juist in deze bijzondere tijd willen we laten zien hoe belangrijk en divers het werk van onze verpleegkundigen is."

BN-ers in het ziekenhuis Erasmus MC

Uitzending gemist?

Kijk de uitzendingen van BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden terug op Kijk.nl en laat je inspireren door onze collega's!

Bekijk uitzendingen